home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right twitter_hover twitter updates_hover updates user_hover user volume
Weer thuis of verder als toerist
Edukans Actieplatform
Na de schitterende afsluiting van het programma op vrijdag, moet er natuurlijk nog aandacht besteed worden aan het afscheid van het personee...

Weer thuis of verder als toerist

Na de schitterende afsluiting van het programma op vrijdag, moet er natuurlijk nog aandacht besteed worden aan het afscheid van het personeel van Cummings. Grace, Angeline, Alfred en Francis hebben heel hard gewerkt om het verblijf voor ons onvergetelijk te maken. Daarna nemen we afscheid van Jan (hij gaat via Kisumu naar Kampala) en vertrekken we naar Nairobi. In tegenstelling tot vorig jaar verloopt de reis nu geheel probleemloos en is er uitgebreid tijd voor een pizza en een gesprek met een oude bekende van een ander Edukansprogramma, Josephine Koissaba. Op het vliegveld nemen we afscheid van de Pamoja medewerkers en van Nel, Linda, Femke, Annick en Lois. Zij gaan verder als toerist. De anderen checken in en vliegen terug naar Nederland. Hier wordt iedereeen heel hartelijk ontvangen door vrienden en/of familie. Sandra wordt wel op een heel bijzondere wijze verwelkomd door haar kinderen en kleinkind.
Edukans is de deelnemers aan World Teacher Kenia ongelooflijk dankbaar voor hun enorme inzet, de grote vakkundigheid en de tomeloze energie en inspiratie. Al deze elementen hebben duidelijk bijgedragen aan het Edukans programma voor Pamoja om de kwaliteit van het onderwijs in Awasi en omgeving te verbeteren.

Media bij bericht (7)

Reacties (3)

 • Mandy
  1 jaar geleden
  Bedankt voor deze fantastische en onvergetelijke reis!!!

  Reactie rapporteren

 • Hennie Buurmans
  1 jaar geleden
  Welkom weer in Nederland! Ik heb genoten van jullie verhalen! Wat een prachtige ervaring en wat gied dat jullie dit gedaan hebben! Dit blijft voor iedereen zo waardevol! Chapeau!

  Reactie rapporteren

 • Antine
  1 jaar geleden
  Dank voor het inkijkje in jullie belevenissen - zeer de moeite waard om te lezen en vooral de foto's te bekijken, echt leuk! En nu zijn jullie al weer een week 'geland' - in meerdere opzichten - of nog heerlijk op reis in die regionen, zoals ons aller Linda, met Nel - gaaf dat dit er nog achter aan komt, anders is het helemaal zo'n cultuurschok lijkt me... Ben heel benieuwd hoe jullie hier na wat langere tijd op terug kijken, of er nog tips voor het Nederlandse onderwijsveld zijn e.d. > wie weet nog een workshop aan ons als Nederlandse collega's in de aanbieding, Linda en anderen? Ben ik voor in ieder geval. Hartelijke groeten uit het Hollandse Voorburg en fijne vakantie verder!

  Reactie rapporteren

Reactie plaatsen